service-icon

Strategie

Strategie is het startpunt van al onze activiteiten. Hoewel we vooral echte doeners zijn, denken we graag ook eerst even na voordat we ergens mee beginnen. Dit kan uitgebreid en de hele business omvatten, maar kan zich ook volledig concentreren op bijvoorbeeld maar één kanaal. Als een van de grootste onafhankelijke bureaus van Nederland hebben wij geen voorkeur voor een kanaal of dienst. Hierdoor zijn wij breed inzetbaar en van alle markten thuis.

Om onze klanten beter te begrijpen werken we veelal bij klanten in-house en zijn we een vast onderdeel van het team. Hierdoor leren we de klant en haar doelstellingen beter begrijpen wat ten goede komt van de strategie en media tactiek.

Na de go-live analyseren we continu hoe we presteren t.o.v. de doelstellingen en KPI’s en of we de strategie, waar nodig, moeten aanscherpen. Door middel van heldere en begrijpbare dashboarding kan iedere stakeholder continu de status van de campagnes inzien, maar kijken we ook allemaal naar dezelfde cijfers.

P3

Met onze zusjes Pünktlich en Pexi kunnen we klanten end-to-end bedienen. We prediken een transmediale aanpak waarbij we continu evalueren over alle assen van de campagne(s).

mediastrategie