service-icon

Social Media Marketing

We zijn met zijn allen meer gebruik gaan maken van social media en zien bij elk platform een stijging in het gebruik. Het is daarmee erg gemakkelijk geworden om jouw boodschap aan veel mensen te tonen. Aan de andere kant doen jouw concurrenten dit waarschijnlijk ook en is het belangrijk om te zorgen dat jij opvalt. Daarbij helpen wij je graag!

Social media is volgens ons het meest dynamische kanaal binnen online marketing. Denk alleen al de diversiteit van verschillende social media kanalen met elk hun eigen doelgroep en mogelijkheden op het gebied van marketing. Naast de huidige gevestigde social media platforms zoals Facebook en Twitter komen er ook nieuwe platforms bij zoals TikTok.

Wanneer je jouw doelgroep wilt bereiken op social media zijn er verschillende mogelijkheden afhankelijk van jouw doelstelling:

  • Het inzetten van een contentstrategie met organische en/of betaalde posts.
  • Verschillende advertentiecampagnes met bijbehorende doelstellingen zoals kwalitatieve traffic of conversies.
  • Het opzetten en beheren van een community is bij uitstek geschikt op social media.

Pink Marketing zorgt voor een strategie passend bij jouw marketingdoelstelling. Waar social media marketing onderdeel van kan zijn. Onze specialistische marketing teams werken samen in verschillende samenstellingen. Bij social media marketing helpen we graag met het opzetten én groeien van een community, opzetten van campagnes of een contentstrategie.

Doordat het social media in een hoog tempo ontwikkelt, vinden wij het vanzelfsprekend om op de hoogte van de meest recente ontwikkelen te zijn als het gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Reddit, Twitter, TikTok, Snapchat of een nieuw platform!

We maken gebruik van verschillende tools bij Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Pinterest.

certification icon
certification icon
certification icon
certification icon