service-icon

Search Advertising

Onze afdeling Search helpt je graag om online vindbaar te zijn. Om goed online vindbaar te zijn, kun je verschillende tools inzetten. Pink Marketing is de ideale partner om je online vindbaarheid te verbeteren. Wij helpen je niet alleen graag verder met het adverteren in zoekmachines (SEA) zoals Google Ads en Microsoft Advertising (Bing), maar kunnen ook advies geven op het gebied van organische vindbaarheid (SEO). Naast de zoekmachines adviseren we ook graag over de inzet van bijvoorbeeld Google Ad Grants, shopping campagnes en adverteren op marketplaces, zoals Amazon en Bol.com.

Ook kijken we graag met je mee naar het grotere plaatje en zoeken we samen naar een strategie die goed bij jouw doelstellingen aansluit. Uiteindelijk moeten de vertoningen van je advertenties en de klikken naar je website ervoor zorgen dat je doelen behaald kunnen worden. Of dit nu het genereren van relevante traffic is, het aantal vertoningen laten stijgen, of het laten stijgen van conversies. Voor ieder doel hebben wij de juiste kennis zodat we dit samen kunnen behalen!

Google Ads

Google Ads (beter bekend als AdWords) is het advertentieprogramma van Google.
Door het adverteren op Google kun je direct een hoge positie verkrijgen in de zoekresultaten. Met Google Ads campagnes zorg je ervoor dat je in korte tijd meer bezoekers op je platform krijgt en het aantal verkopen (en dus je omzet) zal stijgen. In vergelijking met organische (gratis) vindbaarheid heeft het een aantal belangrijke voordelen.

Voordelen Google Ads:

  • Je kunt snel bovenaan in Google komen te staan bij de voor jouw belangrijkste zoekwoorden
  • Je betaalt alleen als iemand daadwerkelijk op de advertentie klikt
  • Je bepaalt zelf welk budget je uit wilt geven.
  • Je kunt zelf bepalen aan wie je je advertenties wilt laten zien, je kunt je dus richten op jouw belangrijkste doelgroep.
  • Doordat je direct inzicht hebt in de resultaten kan hier direct op worden bijgestuurd.

Ons team van gecertificeerde consultants is op de hoogte van alle laatste trends op het gebied van Google Ads. Samen gaan we aan de slag om campagnes op te zetten om zodoende jouw doelstellingen te bereiken. Dat betekent dat we de doelen inzichtelijk maken en aan de hand daarvan een plan van aanpak maken.

certification icon
certification icon
certification icon
Gerelateerde cases