service-icon

Pink Marketing (Part of P3) is het nieuwe mediabureau van OG Clean Fuels.

 

Pink Marketing is het nieuwe mediabureau van OG Clean Fuels. OG Clean Fuels, tevens hoofdsponsor van FC Groningen, is uitgegroeid tot de snelst groeiende speler in de markt van duurzame mobiliteit. Met een internationaal netwerk in Nederland, Duitsland, Zweden en binnenkort ook Italië zijn de ambities groot. Iets wat perfect past bij de hands on werkwijze en ervaring van Pink Marketing (Part of P3).

Om de marktpositie van OG Clean Fuels binnen Europa te versterken, zal er een strategie worden uitgewerkt waarbij data, media en creatie geïntegreerd worden om zo nog meer mensen uiteindelijk schoon te laten rijden!

 

Boudewijn de Jong, eigenaar Pink Marketing (Part pf P3)

“OG Clean Fuels heeft een enorme (internationale) ambitie om het komende jaar alle marketingactiviteiten vanuit een duidelijke visie aan te vliegen. Dit past goed bij de integrale dienstverlening van Pink Marketing (part of P3) op data, media en creatie. Daarnaast werken we samen aan een beter milieu. Mooier kan niet!”

 

Anouk Kuperus, Marketing Manager OG Clean Fuels

“De transmediale- en data gedreven aanpak heeft ons doen kiezen voor Pink. Daarbij past hun identiteit en ervaring goed bij de fase waar wij als bedrijf nu in zitten. OG heeft in 15 jaar een enorme groei doorgemaakt en is de enige brandstoffen leverancier die zich uitsluitend richt op een mix van 100% schone brandstoffen. Door deze mix maakt OG het voor iedereen toegankelijk om schoon te rijden. Zo kunnen we bijdragen aan duurzame mobiliteit en een schonere wereld voor toekomstige generaties. Samen met Pink kunnen we nu onze Internationale marketingactiviteiten naar een hoger niveau tillen.”